BroBizz kan nu også bruges på de danske øer

4
Nov 2015

De danske øer bliver lettere tilgængelige, efter at et nyt samarbejde mellem rederiet Færgen og BroBizz A/S, er trådt i kraft.

Færgerejser til en række danske øer bliver noget mere simple, idet de bliver omfattet af BroBizz®-ordningen. Det betyder, at rejser til henholdsvis Bornholm, Samsø, Fanø, Langeland og
Lolland fremover kan afregnes via BroBizz.

- For danske rejsende er der tale om en god nyhed, fordi samarbejdet fjerner nogle af barriererne i forbindelse med danskernes rejseaktivitet. Det vil alt andet lige være en fordel at kunne gøre brug af det samme velfungerende betalingsmiddel, uanset om man rejser med færgen eller kører over en bro. Samtidig er det med den nye løsning kun nødvendigt at registrere sine kontaktdata og kreditkortoplysninger ét sted, hvilket også vil gøre det nemmere og mere overskueligt at rejse i Danmark, siger Lindy Kjøller, der er salgs- og marketingchef i rederiet Færgen.

BroBizz kan i forvejen benyttes som betalingsmiddel på en lang række færgeoverfarter, betalingsveje og broforbindelser i Skandinavien, ligesom løsningen omfatter lufthavnsparkering i Kastrup og Billund samt gadeparkering i en række større europæiske byer.
 

                                                   
                                                   
                         


 

                       
                                                         
                                                                   

 

 

 

 

 


 
 

 


 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>